Tjäna pengar online
FAQ
Kontakt

Bli en webbkameramodell

Bli webbkameramodell och jobba hemifrån
Du kan tjäna bra pengar genom vår chattplattform genom att jobba hemifrån, du gör det genom att bli webbkameramodell, det är ganska enkelt, lätt och bekvämt och det är det vi skulle vilja berätta mer om här på sidan.
Som webbkameramodell har du friheten att sända live från precis den plats du vill, så varför inte bara ligga i sängen och njuta av din chatt hela dagen, eller kanske sända live från ditt varma bad i flera timmar en kall vinterdag , bara din fantasi sätter gränserna och det viktigaste är att du har roligt och tjänar bra pengar samtidigt som du jobbar hemifrån. Du har möjlighet att bli godkänd och börja arbeta inom 30 minuter efter att du påbörjat ditt skapande, du kan även få utbetalning via omedelbar betalning samma dag som du har tjänat dina pengar, du har alltså dina pengar inom några minuter på ditt bankkonto.

Självständigt arbete som webbkameramodell
Du har möjlighet att arbeta självständigt som webbkameramodell idag och har råd att köpa det du vill redan imorgon, sagt på det sättet att om du har viljan och lusten så har vi verktyget för dig just här, vi är Skandinaviens största och ledande innehållssajt för oberoende innehållsskapare och webbkameramodeller får du med en campy profil här på sidan tillgång till de bästa kunderna från Danmark och resten av Skandinavien, vi erbjuder den mest stabila sidan och bästa servicen på den nordeuropeiska chattmarknaden, vi sträva efter att alltid ge de bästa kunderna genom den bästa tekniken, bärs av den bästa servicen. Om du vill gå med i vårt team, bli webbkameramodell idag.

Bestäm priser och arbetstider själv
Du bestämmer till 100% själv dina arbetstider, priser och och givetvis gränser, du har därmed full kontroll över din tid och ekonomi samtidigt som du får alla möjligheter att leva ut dina egna erotiska fantasier helt på dina egna villkor i sällskap med vår söta och generösa användare.
Bli webbkameramodell och jobba hemifrån i en trygg miljö när du har tid till det, vi har öppet dygnet runt och det går därmed att jobba dygnet runt, den flexibiliteten hittar du inte i annat arbete vi ger dig en bättre möjlighet att planera din tid och ekonomi. Läs mer om att tjäna pengar online här

Bli en webbkameramodell idag
Om du bara vill komma igång med arbetet just nu, bli webbkameramodell genom att skapa din egen profil just här, du kan få profilen godkänd direkt genom att skriva till vår livesupport i sidans vänstra hörn.
Du kan också använda vår livesupport för personlig rådgivning och vägledning om att skapa en webbkameramodellprofil, vi skriver på danska och svarar snabbt, du har alltid vårt fulla omdöme.

Corona och klimatvänligt arbete

Klimatvänligt arbete hemifrån
Att arbeta hemifrån är framtiden för klimatet och miljön. Att jobba som webbkameratjej lämnar ett väldigt litet CO2-avtryck, och det avtrycket kompenserar vi för dig med vår egen skog på 45 000 m2 med flera tusen träd.

Du deltar också i CO2-besparingen själv, nämligen genom att inte transportera till och från en arbetsplats varje dag, och det genereras i princip inget avfall på jobbet som webbkameratjej.


Corona säkert arbete
Att arbeta som webbkameramodell hemifrån är inte bara klimatvänligt utan är också väldigt bekvämt under den nuvarande Corona/Covid-19-pandemin, du kan arbeta tryggt och säkert som webbkameratjej hemifrån utan någon fysisk kontakt med kunder eller andra människor du är fri från masker, konstant sprayning och kan njuta av lyxen i ditt eget hem och dina regler.

Du bestämmer till 100% själv

Din tid och dina priser
Du bestämmer priserna i din chatt, och du bestämmer själv dina arbetstider som webbkameramodell på sajten, det finns inga krav på hur mycket eller lite du måste jobba, och ingen gräns för hur mycket tid du kan spendera online i din chatt är det helt upp till dig att styra din tidsåtgång och därmed din inkomst. Användarnas tid i din betalningschatt avgörs per sekund baserat på priset på en minut, minutpriset bestämmer du till 100% själv

Vi guidar dig till framgång
Vi har många guider och guider om prissättning och värdeskapande, vi rekommenderar att du läser dem så fort du är skapad och godkänd som webbkameramodell, de är gjorda för att du ska komma igång och få ut det mesta av din tid online, du kan alltid kontakta vår danska livesupport i nedre vänstra hörnet på sidan om du behöver goda råd eller teknisk support för din dator, internet eller webbkamera.
Kom alltid ihåg att din framgång är vår framgång, så låt oss skapa framgång tillsammans.

Bli en webbkameramodell nu och börja arbeta online hemifrån idag.

Vad du behöver

  1. Dator med webbkamera 
  2. Internet-anslutning 
  3. Foto-ID och bankkonto

Jobbet som webcamgirl

Ett socialt jobb utan stress
Är du socialt sinnad, bra på att prata om allt möjligt och vill du göra andra glada genom ditt dagliga arbete? Behöver du samtidigt ett avslappnat och inte stressigt jobb där du ändå kan leva ut dina ambitioner om en riktigt bra inkomst? Om du kan svara ja på det och till och med har ett lättsamt leende och bara lite talang för att chatta styggt, då är jobbet som webbkameratjej verkligen intressant för dig.


Tryggt, säkert och mysigt arbete
Vi erbjuder alla tjejer ett tryggt, säkert och anonymt universum där fantasier kan levas ut och personliga ambitioner och inkomstdrömmar kan uppfyllas, du har full kontroll över ditt arbete här på sidan och vem vill inte stanna hemma i värmen och jobba den kalla vintern borta, till sommaren när det blir varmt har du tillräckligt med pengar för att jobba mindre och njuta av det fina vädret eller ännu bättre, tjäna ännu mer pengar online, när det blir sommar kan du enkelt sola i trädgården medan du är online i chatt via din mobil , eller laptop och på så sätt tjäna pengar samtidigt som du blir solbränd och glad, vår plattform är även optimerad för mobilt arbete som du kan ta precis var du vill, du kan resa till Spanien i en månad och jobba från stranden där eller så kan du gå online från stranden på Bornholm om det är vad du vill, som husbil är du fri från kedjor och kan jobba när du vill och direkt från den plats i världen du vill.

Hur kommer jag igång tänker du kanske och oroa dig inte, vi guidar dig genom skapandet och hjälper dig självklart att komma igång som webbkameratjej, du kan när som helst skriva till vår livesupport för vägledning och råd. Kontakta, du hittar Livesupport i nedre vänstra hörnet på sidan.
Nedan har vi satt upp några frågor och svar som du kanske kan använda för att avgöra om detta ska vara ditt nya heltidsjobb eller ditt nya deltidsjobb.

Vilka är användarna/kunderna på sajten?
Precis som du själv är anonym i chatten är kunderna också anonyma personer som vill ha ett ledigt utrymme där de på gott humör kan prata med kvinnor och par om allt från intimt sexprat till hobbyer och upplevelser, ja allt mellan himmel och jord kan komma upp som ämne i din chatt med användarna på denna sida, alla användare som besöker sidan är 18 år gamla och är vanligtvis från Skandinavien. Vi har en klar övervikt av kunder från Danmark, så det finns inget krav på om du måste kunna ett annat språk än danska eller engelska för att använda oss som chattplattform för ditt webbkameraarbete, så du kan faktiskt bli en webbkameratjej utan någon erfarenhet idag .

Jobba som webbkameratjej, vad tar det av din tid och vilken utrustning?
Det kräver rent praktiskt att du har en dator med webbkamera eller en smartphone samt internetuppkoppling. Du behöver ingen annan utrustning för att börja som husbil, du kan med fördel utöka med leksaker och bättre utrustning när du är igång och vill öka din omsättning men det finns inga krav på utrustning eller leksaker för att komma igång som webbkameramodell. Det finns heller inga krav på hur många timmar du ska spendera på sidan, din profil kommer inte att avaktiveras om du inte använder din chatt under kortare eller längre perioder. Så det finns ingen anledning att vänta, bli campy idag.

Kan du inkludera din flickvän eller pojkvän i din chatt?
Ja det kan du, vi har utvecklat ett system där du kan lägga till deltagare i din profil och därför är det möjligt att ha flickvänner, vänner eller vilken partner som helst i din chatt. Det är ganska vanligt på sajten att ha en deltagare då och då och du tjänar gärna upp till dubbelt så mycket på en kväll genom att ha en vän eller kille i din chatt, dina deltagare kan enkelt skapas det kräver bara namn och giltigt bild-ID (pass, körkort eller medborgar-ID)

Är DK Webcam verkligen dansk?
Ja DK Webcam är 100% dansk och drivs från vårt huvudkontor i Sydsjälland, vi har varit på den skandinaviska marknaden i snart 14 år med livechatt som fokus, vi har mycket erfarenhet att ge dig och kan garantera dig framgång om du följer våra råd, vi erbjuder dig att guida och guida dig via vår livesupport på danska, inga frågor är för små eller dumma, vi finns alltid här för att stötta och vägleda dig så att du får maximal inkomst av att ställa upp som husbil på webbplatsen. Vi hjälper dig och står bakom dig hela vägen till framgång som campare.

Kan man jobba som husbil utan vaccin eller Corona-pass?
Ja, det är varken ett krav att du är vaccinerad eller testad för att arbeta som husbil, det finns ingen fysisk kontakt mellan dig och dina kunder och du får inte dyka upp någonstans, det finns ingen transport eller fysisk kontakt i samband med ditt arbete som webbcamper på något sätt. Det här är ett väldigt Corona-vänligt jobb och du bestämmer till 100% själv över din kropp på alla sätt längs vägen.

Hur blir man en husbil?
Du kan anmäla dig som husbil genom att fylla i en ansökan här.
Som webbkameratjej hos oss har du möjlighet att delta i event och workshops samt kickoffs och fester vi håller för er modeller, t.ex. den årliga Tjejjullunchen och den stora sommarfesten. Du har även möjlighet att få upp till 15% fast rabatt i vår utrustnings- och tillbehörswebbshop DKButik.dk plus många andra förmåner du inte hittar som husbil på andra skandinaviska webbkamerasajter.

Tryggt och säkert arbete
DK Webcam erbjuder alla tjejer ett tryggt och anonymt universum där fantasier levs ut och personliga ambitioner kan uppfyllas, 100% bestämma dina egna arbetstider och arbetsvillkor, varför inte stanna hemma i värmen och jobba den kalla vintern borta, använd din frihet för sommaren där du såg kan jobba mindre och njuta av det fina vädret eller ännu bättre jobba online ute i det fina vädret via din mobil, DK Webcam är också ett mobilt jobb som du kan ta precis var du vill, du kan resa till Spanien för en månad och jobba därifrån eller så kan du gå online från stranden på Bornholm om det är det du vill?
Som husbil är du ledig och kan jobba när du vill och direkt från den plats du vill. Anmäl dig här

Vad du ska göra så nu kanske du funderar på, och oroa dig inte, vi guidar dig genom skapandet och hjälper dig även att komma igång som webbkameratjej, du kan när som helst skriva till vår livesupport för vägledning och råd. Kontakta, du hittar Livesupport i nedre vänstra hörnet på sidan.

Besök också vår egen mysiga sexleksak och presentbutik, stygga leksaker och webbkameratillbehör för alla. DK Butik